Clubkampioenschappen 2020

12 februari 2020


Dag Sportievelingen,

Van 23 tot 29 maart 2020 bestaat de unieke mogelijkheid om mee te strijden tijdens de TC Zuid Clubkampioenschappen. Na de koude wintermaanden hét ideale moment om gezellig samen te komen en om fanatiek mee te strijden voor één van de felbegeerde titels!

Diverse nieuwe bekers en mooie prijzen staan voor jullie klaar en inschrijven kan per direct in diverse categoriën: DE/HE/DD/HD/MIX 3-5, 6, 7, 8, 9. De inschrijving sluit op 18 maart 2020.

Los van de gezelligheid zijn de Clubkampioenschappen dit jaar op een rustiger moment in de tenniskalender en daarmee ook ideaal te gebruiken als voorbereiding op de komende Voorjaarscompetitie, die begin April weer van start gaat. Zo kan je de samenwerking met je dubbel-partner vast oefenen of alleen strijden in de enkel.

Door de Clubkampioenschappen zijn in de week van 23 tot 29 maart minder banen beschikbaar voor recreatief gebruik, dus des te meer reden om gezellig mee te doen en je direct in te schrijven via toernooi.nl of via deze link.

Tot slot heeft de technische commissie de ambitie uitgesproken om de clubkampioenschappen weer tot een groot succes te maken met vele deelnemers en bezoekers.

We zien jullie dan ook graag tijdens de strijd om de titels! 🙂

Met sportieve groet,

De Technische Commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Address

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem