Inschrijven Winterdubbel 2018-2019

06 november 2018


Beste Leden,

De aanmeldingen stromen alweer binnen voor de Winter Dubbel, super gezellig een balletje slaan en daarna met een bokbiertje of rode wijn bij in de nieuwe kantine bij de open haard nazitten onder genot van de bekende heerlijke hapjes.

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 09 november.

Deze eerste fanatiekelingen weten natuurlijk hoe gezellig onze nieuwe kantine is, wist u dat de gemiddelde sluitingstijden afgelopen half jaar drastisch zijn verlaat…

MAAR naast deze kroegtijgers (deze groep hangt meestal rechts aan de bar in de buurt van het dartbord, mocht u ze willen ontlopen), we verwelkomen graag weer net als vorig jaar ruim 70 deelnemers/gezelligheidsdieren. De halve Paardenkop en Bartje (met wie het schijnt bijzonder goed te gaan) kunnen er dus nog aantal serieuze deelnemers bij die wel willen spelen om voor de eeuwige roem en ook voor extra gezelligheid zorgen.

Gelukkig is het nieuwe online weer uit en is offline helemaal in. Bij TC zuid wisten we dit allang en daarom heeft de Wifi nooit goed gefunctioneerd. Dus als jullie lekker offline willen genieten en ‘live’ kennis te maken met je overige tennisleden, onder genot van een hapje en drankje en een potje tennis meld je aan.

Doe gezellig mee aan de Vrijdagavond Winterdubbel, wij zorgen wel voor een leuke indeling, barbezetting, sfeer en gratis hapjes!

Alle leden vanaf 17+ kunnen zich hiervoor opgeven via www.toernooi.nl . Je kunt je samen met je partner opgeven, maar heb je geen partner ook geen probleem. Schrijf je in en vink aan dat je geen partner hebt. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte partner voor op de baan en bij de openhaard.

De wedstrijden starten op vrijdag om 20.00 uur en om 21.00 uur en duren een uur.
(ps. Geen garantie op sluitingstijd kantine, die ligt nu op 1:00 maar daar kan best uurtje bij..)

Dus schrijf je in! Uiterlijk 09 november via toernooi.nl 
of mail naar [email protected]

Robert en Roland.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0314-333965

Address

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem
Nederland