NIEUWSFLITS wk15 d.d. 09-04-2022

09 april 2022


NIEUWSFLITS wk15 d.d. 09-04-2022

De nieuwe banen spelen fantastisch toch? Afgelopen weken hebben veel personen het weer getrotseerd om toch effe gevoel te krijgen met de nieuwe banen. Zeker nu de competitie begint. De banen zijn wel iets langzamer geworden. We moeten nu harder werken en naar de bal toe komen. De vraag is of de Wilson US-open ballen wel de juiste ballen zijn voor deze nieuwe ondergrond. Misschien zijn de Wilson French-open ballen wel betere ballen. Wie wil het eens uitproberen?

Hebben jullie de posters en flyers ook al gezien van ons open tennis toernooi van 20 t/m 26 juni 2022? Via de competitieteams worden bij meer dan 50 verenigingen in de omgeving deze posters en flyers opgehangen en neergelegd. Ook voor onze eigen leden is het interessant om eens een wedstrijdje tegen andere personen te spelen. Doen jullie mee?

De competitie is van start gegaan. Bloed, zweet en tranen voor onze fanatiekelingen. Het is een gezellige sportieve periode, dus kom op vrijdagavond, zaterdag en zondag eens kijken hoe de competitieteams het allemaal doen. Meestal wordt er tot in de late uurtjes “gesport”😉 

Jullie weten allemaal dat er woensdag a.s. op 13 april. om 20:00u de algemene ledenvergadering is. Hier worden de jaarcijfers 2021 en de begroting van 2022, een update over de banen en voortgang van Padel gepresenteerd. Ook is er een nieuwe voorzitter die geïnstalleerd wordt. Hierdoor kan Jos gelukkig met een gerust hart afscheid nemen. De agenda, de notulen van de vorige algemene ledenvergadering en de jaarcijfers 2021 zijn al gepubliceerd op de beveiligde zone van de website van TC-Zuid.

Dit is nu alweer de 5e nieuwsflits. Wat gaat de tijd snel. Met het huidige bestuur is afgesproken om deze nieuwsflitsen als pilot te proberen. In beginsel alleen om de voortgang van de aanleg van de nieuwe banen en de padelbanen met jullie allemaal te delen. Maar omdat er niet bekend is wanneer tennisbouw daadwerkelijk gaat starten met de aanleg van de padelbanen en omdat de nieuwe personen in het bestuur ook bezig zijn met de introductie van Padel bij Zuid, zal dit voorlopig de laatste nieuwsflits zijn. Wellicht totdat er meer bekend is vanuit het nieuwe bestuur.

Tot ziens op ons mooie park van Zuid.

FaceBook en Instagram TC-Zuid

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Address

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057