Terug naar overzicht

Nacht van TC Zuid

Clubhuis
15-6-2024 19:00 - 16-6-2024 02:00

Beste leden van T.C. Zuid,

Dit jaar bestaat T.C. Zuid 50 jaar! En in het kader van deze mooie mijlpaal worden er het hele jaar activiteiten en evenementen georganiseerd om dit te vieren. 1 van deze evenementen is de Nacht van Zuid en daarover willen we je in deze mail graag verder informeren.

Op zaterdag 15 juni staat de Nacht van Zuid op het programma! Maar wat houdt deze avond/nacht nou precies in? Vanaf 19.00 ben je van harte uitgenodigd om de avond te starten met een heerlijke barbecue verzorgd door Stadscafé Simons.

Vanaf 21.00 starten we met een tennis en padel toernooi. En niet zomaar een toernooi, je zult gaan tennissen en padellen zoals je dat nog nooit hebt gedaan! De indeling en het tijdschema van het toernooi worden op de avond zelf bekend gemaakt. Het zullen korte wedstrijdjes zijn en lekker spelen met plezier staat voorop.
Vanaf 21.00 is er ook een DJ die er een spetterende feestavond van zal maken tot in de late uurtjes.

De kosten voor de verschillende onderdelen:
Barbecue = € 17,50 p.p. inclusief 1 drankje
Barbecue + toernooi = € 20,- p.p. inclusief 1 drankje
Alleen deelname toernooi = € 5,-

Wil je niet deelnemen aan de barbecue of het toernooi, maar wel mee-feesten? Dan ben je uiteraard van harte welkom en zitten hier geen kosten aan verbonden, je betaalt je eigen drankjes. Zou je je dan óók willen aanmelden via onderstaande link?
Introduceés zijn van harte welkom! Dus trommel oud-leden, sponsoren, fans op om met ons mee te komen feesten!

Inschrijven voor de verschillende onderdelen kan via onderstaande link. LET OP: per persoon moet je een formulier via google forms invullen. Dus als je een introducé meeneemt, vul je ook voor die persoon een formulier in.

https://forms.gle/zp46LBCEFs1Z7u9r8

 Na aanmelding ontvang je binnenkort van ons een mail met een betaalverzoekje (€17,50 / €20,- / €5,-). Je aanmelding is pas definitief na het invullen van het formulier en het voldoen van het betaalverzoekje.

Opgeven voor 1 juni 2024, wacht hier niet te lang mee, we hebben voor de verschillende onderdelen maar een beperkt aantal plekken. Dus VOL is VOL!
Deelnemen aan de Nacht van Zuid is voor iedereen vanaf 16+.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust even weten op het mailadres: [email protected]

 

Met feestelijke groet,
Rick Vorwerk, Lisa Venhoeven, Robert Postma en Jet Timmers

 

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057