Bestuur update februari 2024

15 februari 2024

Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

De vorige bestuur update heb ik geschreven: “Het moet altijd eerst een zooitje worden voordat we een prachtig resultaat krijgen.” En het resultaat wordt inderdaad prachtig. Nog niet alles is helemaal klaar, dat beseffen we ons en zal in de komende weken gebeuren. We zijn niet alleen trots op het resultaat maar ook op onze leden/vrijwilligers die hard meegewerkt hebben om dit te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat we hier de komende 15-20 jaar weer mee vooruit kunnen. Al eerder werden via een push-bericht en op de website foto’s gedeeld, mocht je het zelf nog niet gezien hebben.

De jubileum commissie TC Zuid 50 jaar draait op volle toeren. Het jubileumjaar is geopend tijdens een speeldag van de Winterdubbel competitie op 19-1-2024. Het programma met alle activiteiten wordt zo snel als mogelijk met jullie gedeeld (en wordt in ons clubhuis opgehangen).

De jeugdcommissie is in de voorjaars/carnaval vakantie met de trein naar het ABN/AMRO tennistoernooi in Ahoy geweest en hebben daar een hartstikke leuke en sportieve dag beleefd. Een mooi voorbeeld van verbinding binnen onze vereniging.

We zijn begonnen met de voorbereiding voor de ALV op 26 maart a.s. Naast de financiële verantwoording over 2023 vragen we de diverse commissies om de vergadering bij te praten over de activiteiten van het afgelopen jaar. 

Ook wordt de contributie eind februari weer geïncasseerd inclusief de vrijwilligers bijdrage. Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers. Op de website van TC Zuid staat onder het kopje Vereniging (als je bent ingelogd) de verschillende activiteiten die je kunt doen als vrijwilliger. Meld je aan voor een activiteit.

Oproep: wie zou de ontvangen e-mails in onze [email protected] e-mailbox willen op oppakken/beantwoorden? Dat is een taak die Maurice er al geruime tijd bij doet (naast zijn andere werkzaamheden in de barcommissie en bestuurslid) en het zou fijn zijn om hem daarmee te ontlasten. De mails gaan vaak over het vragen, boeken of annuleren van een padelbaan. Voor de duidelijkheid: je bent dan geen secretaris maar houd je alleen bezig met de e-mail. Uiteraard mag je wel secretaris worden! Heb je interesse, neem dan contact op met Maurice ([email protected])

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank de bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057