Bestuur update Juni 2023

01 juli 2023


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

Aan het begin van de vergadering sluiten 3 leden van de baancommissie aan. We constateren dat de communicatie over en weer prettig en soepel verloopt. De commissie doet haar werk naar volle tevredenheid van iedereen. De commissieleden vinden het prettig dat ze zelfstandig kunnen werken om onze banen zo goed bespeelbaar te houden. Wat fijn dat we zulke betrokken leden hebben.

Chris te Winkel is druk bezig om een werkgroep Jubileum TC Zuid 50 jaar te vormen. Al diverse leden hebben zich aangemeld. We zullen iedereen informeren over de activiteiten die opgezet gaan worden. We kunnen niet vroeg genoeg beginnen om er volgend jaar een bijzonder jaar van te maken.
Ongetwijfeld heeft iedereen het gemerkt: vanaf het moment dat de banen gerenoveerd en de aanleg van de padelbanen afgerond zijn (vorig jaar augustus), hebben we veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Dat is fantastisch voor onze vereniging op alle fronten. We zijn nu in een bijzonder situatie gekomen: ‘wegens succes gesloten’. Het bestuur heeft besloten, om de druk op banen en vrijwilligers niet verder te vergroten, een ledenstop voor senioren in te stellen. Nieuwe aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst. Natuurlijk willen we veel mensen plezier laten beleven aan de tennis- en padelsport maar de belangen van onze eigen leden stellen we voorop.

De werkgroep “Middenpad” heeft de plannen verder uitgewerkt en diverse begrotingen opgesteld. Er zijn opties aan het bestuur voorgelegd en er is gekozen en mandaat gegeven voor een budget van € 30.000. De werkgroep gaat offertes uitzetten en de uitvoering plannen.

A.s. zaterdag 1 juli 2023 is onze Vrijwilligersavond. Iedereen die vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen is welkom. Het wordt een gezellige avond met eten, drinken, muziek en gezelligheid samen. We starten de avond met een gezamenlijke zoektocht naar de kern van onze vereniging, onze binding. Op deze manier bundelen we de kracht van alle vrijwilligers om de trots op onze prachtige club te versterken. Geef je wel even op via de app, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank de bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter:
Edo Bosga

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057