Bestuur update maart 2023

13 april 2023


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

Deze vergadering staat voornamelijk in het teken van de voorbereiding van de ALV op 29-3-2023. We spiegelen onszelf of we de leden, die aanwezig gaan zijn, onvoorwaardelijk en transparant informeren over de uitvoering van taken in 2022 door de commissies en het bestuur. We staan ervoor dat commissies zelf delen wat gebeurd is; zij zijn immers degenen die ervoor zorgen dat de taken zorgvuldig uitgevoerd worden. Alle leden ervaren dagelijks dat deze opzet werkt! Het is niet voor niets dat alles op onze vereniging zo goed en prettig verloopt, juist door de inzet van alle vrijwilligers.

De werkgroep “Middenpad” heeft een ontwerp gemaakt. We zijn enthousiast, ons park wordt nog mooier. Op basis van dit ontwerp wordt een begroting opgesteld. Zorgvuldigheid blijft belangrijker dan snelheid. Er is nog geen zicht op de planning van uitvoering.

We gaan als bestuur een Vrijwilligersavond organiseren. Zet de datum alvast in je agenda: zaterdag 1 juli 2023. Iedereen die vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen is welkom. Het wordt een gezellige avond met eten, drinken, muziek en gezelligheid samen. We starten de avond met een gezamenlijke zoektocht naar de kern van onze vereniging, onze binding. Op deze manier bundelen we de kracht van alle vrijwilligers om de trots op onze prachtige club te versterken.

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank alle bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

VRIJWILLIGERSAVOND 1 juli 2023

 

Tekstvak: Vacatures
- secretaris bestuur
- lid jeugdcommissie
- leden jubileum TC Zuid 50 jaar
- sponsor commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057