Bestuur update mei 2023

19 mei 2023


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

De ALV van 29 maart jl. is naar verwachting verlopen. Diverse commissie hebben de aanwezigen uitgebreid geïnformeerd over de activiteiten. Het maakt ons allen duidelijk dat erg veel vrijwilligers zich inspannen om dagelijks te ervaren dat we van een potje tennis en padel kunnen genieten. De sociale saamhorigheid is groot. Dat is wat een vereniging sterk maakt!

Er wordt een werkgroep Jubileum TC Zuid 50 jaar gevormd. Als je nog een leuk idee hebt voor een activiteit, meld dat dan bij Chris te Winkel. Alle reguliere activiteiten in 2024 zullen ook in het teken van het jubileum staan. Er is budget beschikbaar, het is immers een bijzonder jaar.

We hebben overlegd gehad met de commissie Ledenwerving – en behoud. Er is gezamenlijk besloten om de ledenwerving alleen te richten op jeugdleden. De aanwas van senioren loopt goed. Er wordt een introductiepakket voor jeugdleden samengesteld in overleg met Jeugdcommissie en Rick, bestaande uit contributie, lessen en een eenmalige introductiekorting. “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Dat heeft onze vereniging gebracht tot een 50 jarig bestaan en daarom blijven we hiervoor aandacht houden.

De werkgroep “Middenpad” is bezig met het opstellen van een begroting. Hoe het nieuwe Middenpad eruit komt te zien is besloten. Hopelijk kunnen we spoedig beginnen met de uitvoering. Dat is afhankelijk van het plantseizoen en beschikbaarheid van uitvoerders.

Het bestuur organiseert een Vrijwilligersavond. Zet de datum alvast in je agenda: zaterdag 1 juli 2023. Iedereen die vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen is welkom. Het wordt een gezellige avond met eten, drinken, muziek en gezelligheid samen. We starten de avond met een gezamenlijke zoektocht naar de kern van onze vereniging, onze binding. Op deze manier bundelen we de kracht van alle vrijwilligers om de trots op onze prachtige club te versterken. Geef je wel even op via de app, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank de bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

 

VRIJWILLIGERSAVOND 1 juli 2023

         

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057