Bestuur update mei 2024

30 mei 2024


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

Nu dat het weer vriendelijker wordt om buiten te sporten is er meer ‘beweging’ op ons prachtige park. Lekker sporten of dat nou recreatief, competitief of toernooivorm is, is altijd goed voor lichaam en geest. Het is bovendien gezellig om samen met je medesporters na afloop het spel te evalueren en anderszins bij te praten. We zijn blij dat onze leden met tevredenheid hun sport uit kunnen oefenen.

We hebben voor deze vergadering de TC uitgenodigd om te horen hoe zaken verlopen. De samenwerking binnen de commissie is goed. Er wordt een gebalanceerd aanbod van tennis- en padel-toernooien en competities geboden. Er is goede belangstelling voor de activiteiten.

In de ALV vergadering en eerdere bestuursupdate is er een oproep gedaan voor het vormen van een nieuwe werkgroep Project parkingang / terras. Daarvoor hebben Mirjam Hettelaar en ondergetekende zich aangemeld. Ondanks een smalle bezetting zien we het zitten om invulling aan de plannen te geven. Mocht iemand alsnog deel willen nemen dan graag contact opnemen met ondergetekende. Uiteraard worden uitgewerkte voorstellen afgestemd met de baancommissie, groencommissie en het bestuur. Zo snel als mogelijk is gaan we plannen delen met alle leden (op het bord in de kantine).

We zitten te wachten op offertes voor onderhoud van ons clubhuis. Om het gebouw in goede conditie te houden is op diverse onderdelen (groot) onderhoud nodig. De uitvoering zal in delen plaatsvinden in najaar 2024/voorjaar 2025. Na afronding moet het gebouw weer minstens 10 jaar aan onze eisen voldoen.

In de vorige bestuursupdates is een oproep gedaan of iemand de ontvangen e-mails in onze [email protected] e-mailbox wil oppakken/beantwoorden. We zijn erg blij dat Renate ter Beest dit voortaan gaat doen! Zij zal zorgen dat het berichtenverkeer bij de juiste personen terecht komt. Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank de bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 
Namens het bestuur wens ik iedereen mooie en zonnige voorjaarsdagen.

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057