Bestuur update oktober 2022

09 november 2022


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

Ton van Balveren is aangeschoven bij de bestuursvergadering. Hij vertegenwoordigt de Baancommissie. Dit team zorgt ervoor dat ons park er altijd zo fraai uitziet en gedegen onderhoud gepleegd wordt. Dat garandeert tennis- en padelplezier en behoudt ons ‘verenigingskapitaal’. In goed overleg worden gereedschappen aangeschaft: alleen met kwalitatief goed gereedschap kan het team vrijwilligers kwalitatief goed onderhoud plegen. Het is fijn om te horen dat 3 leden zich als versterking voor de commissie hebben aangemeld. 

Dionne heeft aangegeven om te stoppen met haar bestuursfunctie na de ALV in maart 2023. Dat heeft ze meer dan 5 jaar gedaan. Ze blijft doorgaan als lid van de jeugdcommissie. We kunnen er alvast aan wennen om haar inbreng te missen en dit geeft voldoende tijd om een opvolg(st)er te vinden. Dus wie interesse heeft, om 10x per jaar als secretaris in ons bestuur te functioneren, graag contact opnemen met Dionne of met mij.

De officiële opening van de gerenoveerde tennisbanen en nieuwe padelbanen was een succes: een prachtige dag, lekker sporten, samenzijn, plezier beleven en een gezamenlijk gevoel van trots over het prachtige resultaat. Wat kan een vereniging met gecoördineerde inspanning van leden toch fantastische resultaten bereiken!
We zijn begonnen met de voorbereidingen voor de komende Algemene Leden Vergadering op woensdag 30 november a.s. om 20.00 uur in ons clubhuis.

We constateren dat we onze energiekosten goed in de hand houden. Meer duurzaam dan nu kunnen we niet worden en wanneer iedereen, net als thuis, ook op de club bewust met energie omgaat, leidt dat niet tot (financiële) problemen zoals het er nu naar uitziet.

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank alle bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057