Bestuur update september 2023

06 oktober 2023


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

De verschillende commissies zijn iedere week weer druk in de weer om ons fraaie park zo te houden. Wanneer onverwacht een lamp uitvalt wordt dat zo spoedig mogelijk hersteld, als het hekwerk kapot is ook, kortom alles dat aandacht behoeft wordt opgepakt. Als we niet alles zelf kunnen doen schakelen we een leverancier in. Daardoor duurt het oplossen van een mankement soms langer dan gewild maar we weten allemaal dat de meeste bedrijven een volle agenda hebben. Het hekwerk bij padelbaan 2 wordt niet alleen gerepareerd, er komt ook een deur in en aan de bovenzijde een ballenvangnet. Dat moet voorkomen dat een bal in het groen verdwijnt en als dat toch nog mocht gebeuren is het eenvoudiger toegang krijgen door de deur (in plaats van over het hek klimmen wat absoluut ongewenst is omdat daardoor het hek kapot is gegaan).

Er zit ook weer voortgang in het project ‘Middenpad’: we verwachten binnen 2 weken offertes en de uitvoering kan starten in november/december. Het wordt vast prachtig!

De jubileum commissie TC Zuid 50 jaar draait op volle toeren. Er is een oproep gedaan voor ideeën vanuit leden. Heb je er een, deel het met een van de commissieleden. De eerste activiteit wordt gehouden in januari 2024.

Het bestuur is gestart met de voorbereiding voor een ALV die we op donderdag 23 november 2023 gaan beleggen. Zet deze datum alvast in je agenda als je erbij wilt zijn.

We zijn begonnen om alle nieuwe leden vanaf 1-1-2023 te bellen. Het is erg prettig om te horen dat tot nu toe iedereen zeer lovend is over onze club op alle fronten. Kwaliteit van de banen, gezellig clubhuis, leuke mensen, activiteiten, etc. Natuurlijk worden er ook suggesties gedaan en die nemen we in overweging. De werking van het ‘terugverdienen’ van de vrijwilligersbijdrage wordt uitgelegd en dat leidt veelvuldig tot de bevestiging dat veel leden bereid zijn om zich voor de club in te zetten. We zijn blij dat leden begrijpen dat het succes van vandaag komt door de inspanning van alle leden samen. Daardoor kunnen we contributie en prijzen in de kantine aantrekkelijk houden.

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank de bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

 

Tekstvak: Activiteiten
- ALV op 23-11
- start 50 jaar TC Zuid jubileum  in januari 2024
Tekstvak: Vacatures
- secretaris bestuur
- lid jeugdcommissie
- lid sponsor commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057