Bestuursupdate Augustus 2022

31 augustus 2022


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

De padelbanen zijn 2 weken bespeelbaar. Het enthousiasme waar we vanuit waren gegaan wordt bevestigd: in korte tijd veel nieuwe leden (50 in 2 weken), 4 banen elke avond bezet, inkomsten uit verhuur niet-leden en scholen, veel eigen leden die met plezier de tennis-skills uitbreiden met padel-uitdagingen, kortom dat beloofd veel goeds voor de komende maanden. Nu de (bouwvak)vakantie is geweest zullen de werkzaamheden in september weer opgepakt worden. We gaan diverse promotie-acties uitvoeren om nog meer nieuwe leden aan te trekken. Vanaf september gaan ook introductie- en reguliere padellessen beginnen. Aanmelden kan via de website van Tennis-Solution.

Oproep aan alle leden: wat fijn dat er zoveel gebruik wordt gemaakt van onze tennis- en padelbanen. Het is ook leuk om niet-leden enthousiast te maken voor onze vereniging. Houdt daarbij wel voor ogen dat het nadrukkelijk de bedoeling is dat niet-leden de verhuurvergoeding betalen. In de KNLTB app kun je nu een introducee toevoegen en gelijk met Ideal betalen: makkelijker kan het niet! Ook kun je nu alleen nog een padelbaan huren als je 4 spelers toevoegt.
Nu dat de kantine overdag en ’s avonds open is, is het nog aantrekkelijker om te spelen en te socializen. We vertrouwen erop dat alle leden er zelf op toezien dat iedereen betaalt voor het gebruik van onze top-faciliteiten!

De Bar-commissie heeft plannen om meer barbezetting aan te kunnen bieden. Bij het schrijven van deze update wordt bevestigd dat dit gelukt is: zowel overdag als in de avonden (ma t/m vr) is onze kantine open. We gaan evalueren of dit haalbaar is, qua bezetting en financieel. Het bevordert om nog meer sportplezier te beleven en verdiept sociale contacten. Beide aspecten zijn belangrijk voor onze leden.

Er worden nog diverse mededelingen uitgewisseld en ideeën geopperd waarvan enkelen vast in de toekomst nog gerealiseerd worden.

De clubkampioenschappen worden in het voorjaar van 2023 gehouden. Door alle (extra) inspanningen rond de renovatie van het park zien we ons genoodzaakt om dit zo te plannen. We zijn gestart met de voorbereidingen voor een officiële opening in een weekend aan het einde van de maand oktober van ons prachtige, gerenoveerde park. Wie mee wil helpen om deze mijlpaal inhoud te geven, meld je aan bij de JC of TC.

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank alle bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme.

Van jullie voorzitter: Edo Bosga 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Adres

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057