Nieuwsflits: Bestuur update september 2022

12 oktober 2022


Vanuit diverse leden krijgen we als bestuur dikwijls de vraag wat er zoal besproken is in een bestuursvergadering. Om aan deze vraag gehoor te geven, heb ik als voorzitter op mij genomen om na iedere bestuursvergadering de inhoud in hoofdlijnen en in korte bewoordingen met jullie te delen.

Chris te Winkel is aangeschoven bij de bestuursvergadering. Hij deelt mee dat hij stopt met het uitbrengen van ons clubblad Breakpoint. 30 jaar hebben Chris en Truus zich ingezet om allerlei nieuws en wetenswaardigheden met alle leden te delen. Om begrijpelijke redenen komt hier een eind aan. Er zijn geen woorden voor om hen te danken. Als er iemand is die het ‘stokje’ graag over wilt nemen zal Chris met alle plezier meehelpen om de Breakpoint traditie voort te zetten. Zo niet, dan gaan we voortaan verder met digitale berichtgeving. Het zou jammer zijn als het gedrukte exemplaar verdwijnt.

In het najaar van 2024 bestaat onze vereniging 50 jaar. Chris wil samen met anderen dit jubileum mede vorm geven met verhalen en foto’s uit het verleden. Leden die het ook leuk vinden om dit jubileum voor te bereiden kunnen zich bij Chris of bestuur aanmelden. Deze mijlpaal moeten we niet zomaar voorbij laten gaan. Gelukkig hebben we ruim de tijd om van alles te organiseren.

We zijn bezig met diverse afrondende werkzaamheden inzake de aanleg van de tennis- en padelbanen. Er komt nog een prullenbak, picknicktafel, bankjes, kraantje en andere accessoires die de sportbeleving aangenamer maken.

Het is de Bar-commissie gelukt om voor alle dagen van oktober het clubhuis de gehele dag bezet te hebben. Dat maakt sporten op onze club nog leuker. Ik kan iedereen aanraden om voor en/of na het sporten samen iets te drinken en verhalen uit te wisselen. Sport en interactie maakt mensen gelukkig. Wat fijn dat we dit voor onze leden kunnen faciliteren.

We zijn de officiële opening van de gerenoveerde tennisbanen en de nieuw aangelegde padelbanen aan het organiseren. Op zaterdag 29 oktober a.s. zullen we met z’n allen een feestelijke dag beleven   vol tennis, padel en plezier. Zet deze datum alvast in je agenda. De uitnodiging en programma volgt snel. Het is leuk dat veel mensen hun gezicht laten zien, betrokkenheid tonen en met een trots gevoel naar huis gaan!

Het was weer een inspirerende bestuursvergadering. Ik dank alle bestuursleden voor hun inzet en enthousiasme. 

Van jullie voorzitter: Edo Bosga

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Address

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057