Nieuwsflits wk 11

13 maart 2022


NIEUWSFLITS Wk11 d.d. 13-3-2022

We zijn gestart. Afgelopen maandag is Tennisbouw Nederland B.V. uit Elsendorp (NB) begonnen met de vervanging van de toplaag.

Maandagochtend hebben ze de hekken verwijderd en op baan 5 een depot ingericht. Na het opnemen van de netten, netpalen en andere tennis attributen zijn ze gestart met het vegen van de banen en hebben ze het gravel verwijderd. Een goede doorlatendheid is erg belangrijk, daarom is de onderlaag schoongespoten. De oude tennis lijnen zijn uiteindelijk verwijderd, maar Pppfff dat ging niet vanzelf. Dat was wel een klusje. Volgende week gaan ze de oneffenheden gladschaven en om de vlakheid verder te optimaliseren worden de kleine oneffenheden in de ondergrond geprofileerd. Gelukkig is goed weer voorspeld.

Om tijdens de werkzaamheden actief te blijven, is er afgelopen donderdag een gezellig tafeltennistoernooitje gehouden. Het pokertoernooitje van vrijdag is geannuleerd, maar aanstaande dinsdag wordt er in de gymzaal van het Rietveld Lyceum van 19.30-21.00 uur een badmintontoernooitje georganiseerd. (Badmintonrackets zijn aanwezig). Van 20.00-21.00 uur wordt onder begeleiding kracht en conditie-oefeningen gegeven.

Weet jij veel van tennis en padel of over onze vereniging? Dan is dit echt iets voor jou. Vrijdag 18 maart kan je vanaf 20:00u in het clubhuis je kennis laten testen. Er wordt een echte PUBQUIZ gehouden. Iedereen is hier van harte welkom. Als hoofdprijs gaan we een Padel clinic voor 4 personen weggeven. Deze gewonnen clinic kan je dadelijk op onze eigen padelbanen inwisselen.

Uiteraard kan je komende weken cf. de gemaakte afspraken in Wehl tennissen. En heb je je nog niet opgegeven voor Kies je Sport, doe dat dan snel vóór 18 maart a.s. opgeven voor "Kies je Sport"

Tot de volgende week met nieuwsflits Wk 12 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Address

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057