Nieuwsflits wk 13

25 maart 2022


NIEUWSFLITS wk13 d.d. 25-3-2022

Hebben jullie ook in spanning gezeten? Kunnen we aankomende week weer tennissen? Is het Tennisbouw gelukt?

De matten zijn op tijd geleverd en zelfs afgelopen dinsdag is Tennisbouw al gestart met het uitrollen van de tennismatten op baan 1, 2 en 3. Het ruikt net naar een nieuw tapijt in je woonkamer. Op baan 6 t/m 10 zijn de rollen allemaal vast klaar gelegd. Woensdag en donderdag hebben ze de matten op 1, 2 en 3 gespannen, aan elkaar geplakt, tennislijnen aangebracht en al van SmashCourt infill voorzien. De banen 6 t/m 10 zijn uitgerold en voorbereid. Komende dagen worden de banen 6 t/m 10 op dezelfde wijze aangepakt. Om te kunnen tennissen worden natuurlijk ook de netconstructies geplaatst. Al met al loopt het werk voorspoedig onder deze perfecte weersomstandigheden.

Als “Sneak Preview” met dit mooie weer wordt ALLEEN dit weekend, dus morgen en zondag baan 1, 2 en 3 opengesteld. Afhangen kan dan alleen in het clubhuis. Dus wil je dit weekend effe lekker ballen op de nieuwe banen, dan ben je van harte welkom.

Daarna kunnen we waarschijnlijk vanaf woensdag 30 maart a.s. al weer volop tennissen. Voor de competitiespelers is er dan nog voldoende tijd om voor het thuisvoordeel te gaan en nog even flink te oefenen. De banen worden nl. door een certificerende instantie goedgekeurd en vrijgegeven. Hou de Club-app dus in de gaten, want hierin wordt de definitieve vrijgave van de banen verder gecommuniceerd. De leden die op maandag en dinsdag tennisles krijgen zullen de stapjes al wel op de nieuwe baan gaan zetten, want de lessen starten al op maandag.

We gaan nu ook eindelijk de welbekende baannummers wijzigen. Baan 1,2 en 3 blijft: jawel, baan 1,2 en 3. De banen 6 t/m 10 worden opnieuw genummerd naar 4 t/m 8. Dat zal wel even wennen worden. 😊

Begin dit jaar is er een enquête gehouden over ons huidige afhangsysteem. De afhangregels worden nu aangepast n.a.v. de uitkomst van deze enquête. Om het hier allemaal uit te leggen, is wat veel, dus hierover zal ander berichtje volgen. De toelichting op deze aanpassing wordt in de eerstvolgende ALV gegeven.

We kunnen dus weer tennissen. Nu zitten we in spanning, wanneer we ook kunnen gaan padellen.

Niet Vergeten: De wandeltocht op zondag 27 maart. Jullie zijn er toch ook? (zie agenda club-app)

Woensdagavondtoss: Wil je nu graag op de nieuwe banen spelen, maar heb je geen speelmaatje? Kom dan naar de woensdagavond toss van 20.00 tot 22.00u op 3 tennisbanen. Zowel beginners en gevorderde tennissers zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en vragen kan je stellen aan [email protected]

Wist je dat veel van deze info al eerder op Facebook en Instagram van TC-Zuid staat? Like deze pagina’s en mis niets meer.

Tot de volgende nieuwsflits! 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Chris te Winkel 02-04-2022 14:58

Geweldig die NIEUWSFLITS! Goed gedaan

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 314 333 965

Address

Stokhorstweg 5a
7006 GA Doetinchem

KVK-nummer

40120057